Pitanja O Hipnozi

ko MOŽE BITI HIPNOTISAN?

da li spavamo u hipnozi??

DA LI je HIPNOza opasna?

da li sam ja u kontroli?

KAKO postići maksimUM?

Pitanja O Hipnoterapiji

KOME pomaže HIPNOTERAPIJA?

Hipnoterapija pomaže svakome ko želi da reši ozbiljne probleme i popravi kvalitet sopstvenog života!

Ovo posebno važi za ljude koji su imali loša ili traumatična životna iskustva: nesretno detinjstvo, razvod ili prerana smrt roditelja, problemi sa okruženjem, razne nesreće, fizičko i psihičko nasilje, i sl. Pomoću hipnoterapije se na potpuno prirodan način oslobađaju 'neprijatna osećanja i negativne emocije' u vezi tih situacija i menja postojeća percepcija 'žrtve' u kontekstu tih događaja. Precizno rečeno, hipnoza nam pomaže da se oslobodimo tereta prošlosti, koji je sačinjen od naših neprijatnih osećanja, negativnih emocija i pogrešnih uverenja o sebi.

PREDNOSTI HIPNOTERAPIJE?

 Postoji nekoliko očiglednih prednosti u odnosu na druge pristupe:

 1) Hipnoterapeut se nikada ne bavi analiziranjem vas i vašeg života. Svi drugi vas detaljno ispituju i analiziraju, a onda vam tumače i objašnjavaju 'njihovo mišljenje' o vašem životu!? Analogno tome, hipnoterapeutu je sasvim dovoljno da zna: Kako vi danas osećate svoj problem & Kako želite da se osećate bez tog problema!
 
 2) Rezultati hipnoterapije su primetni ODMAH. Drugi pristupi često zahtevaju godine rada pre nego što se primeti neki ozbiljan napredak.

 3) Hipnoterapija nam vraća poverenje u sebe i svoje sposobnosti, bez ikakvog vezivanja za spoljne faktore ili terapeute. Svi drugi rade suprotno i time vas udaljavaju od vaših pravih mogućnosti i sposobnosti promene!

KAKO IZGLEDA hipnoterapijA?

Svi koji žele da reše svoje probleme hipnozom, neminovno se pitaju kako izgleda Hipnoterapija. Ovo je kratki presek tipične seanse.


Razgovor:
Svaka seansa se sastoji iz tri dela. Započinjemo je razgovorom o problemu i njegovim manifestacijama, kao i ciljevima koji Vi očekujete da postignete hipnozom. U toku ovog perioda pojasnićemo osnovne korake hipnoze, kao i sam proces hipnoterapije.

Seansa:
Radimo hipnozu. To je proces u kome ste Vi potpuno budni i svesni svega što se sa vama dešava. Postavićemo osnovne hipnotičke repere i početi sa procesom regresije i oslobađanja "potisnutih, neprijatnih osećanja", koja su izazvala problem zbog kojeg ste došli kod nas.

Zavšetak:
Po završetku hipnoze, Vi ćete se osećati sveži i raspoloženi, sećati se svega što se dešavalo tokom seanse i naravno primećivati pozitivne promene. Ovo je vreme kada diskutujemo vaše utiske i razmišljanja i dogovaramo termin za našu sledeću seansu.

Važna napomena: Bez obzira što je završetkom seanse "oficijelna hipnoza" gotova u danima koji slede, slušajući naše prateće materijale, vaša podsvest nastavlja da upija i procesuira sugestije i pravi pozitivne promene.

RAZLIKA U IZBORU HIPNOTERAPIJE?POGLEDAJTE SLEDEĆE:

REŠITE SVOJE PROBLEME BRZO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su vam jasna i precizna uputstva za efikasno rešenje psiholoških problema - Bez ikakvih lekova!

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su vam jasna i precizna uputstva za efikasno rešenje psiholoških problema - Bez ikakvih lekova!