Kritička Osobina Svesti

Ovo je jedna od ključnih katakteristika svesti i ona se uvek demonstrira u našoj stalnoj, očiglednoj spremnosti da automatski kritikujemo i osporavamo sve ono što nije u skladu sa našim postojećim “emotivnim znanjem” i njegovim pratećim uverenjima i tumačenjima, koji ga uvek opravdavaju. 


Kritička osobina svesti direktna je posledica naših prethodnih 'životno-emotivnih' iskustava. Na osnovu tog “emotivnog iskustva” izgradili smo i adekvatana uverenja, stavove, reakcije i ponašanja koje smo potom godinama praktikovali i zato ih usvojili kao apsolutnu istinu o sebi i svetu.

Na našu veliku žalost, ovakva 'naša istina' je obično velika Neistina!

Pametan ili ne?

U skladu sa gore navedenim objašnjenjem, svaki put kad procesurimo nove informacije (spoljne ili interne) mi automatski radimo i “kontrolu kompatibilnosti” koju naša svest uopšte ne registruje.


 Kao rezultat te kontrole mi smo ili kritički nastrojeni prema novim informacijama ili nismo.


To znači da svaka informacija koja je u skladu sa našim postojećim "emotivnim znanjem" i davno usvojenim stavovima i uverenjima biva prihvaćena, a ona koja nije odmah se kritikuje, osporava i vrlo brzo odbacuje.

Nezgodno, zar ne? - Kako to promeniti?

Hipnoza je prirodno rešenje

Najjednostavniji način da zaobiđemo “kritičku osobinu naše svesti” nalazi se u postupku “emotivnog pražnjenja’’ sopstvenih osećanja bez ikakvog analiziranja i tumačenja - Hipnoza!


Radeći to, mi spontano transforišemo intenzitet svojih osećanja iz 'neprijanih u neutralna' i tako otvaramo prostor za nova tumačenja, stavove, uverenja i željena ponašanja.


Reprogramiranje "kritičke osobine svesti", koje postižemo 'hipnozom' ima dvostruku funkciju, prva je oslobađanje potisnutih, negativnih osećanja, a druga je promena postojećih, stavova i uverenja “O nama - U nama” u vezi nas i našeg života.POGLEDAJTE SLEDEĆE:

REŠITE SVOJE PROBLEME BRZO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su vam jasna i precizna uputstva za efikasno rešenje psiholoških problema - Bez ikakvih lekova!

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su vam jasna i precizna uputstva za efikasno rešenje psiholoških problema - Bez ikakvih lekova!