Ostavite Pušenje Zauvek

Iskoristite Moć Svoje Podsvesti!

Jedna Seansa Hipnoze i Gotovo!

Svaki pušač godišnje 'spali' par hiljada €vra na udisanje dima koji ga neminovno vodi u neku bolest i preranu smrt. Hipnozom se ova loša navika prekida odmah i zauvek!

Kako je to moguće? Moguće je zato što pušenje NIJE zavisnost nego loša navika!

Svaka navika, bez obzira koliko dugo ste je praktikovali može se prekinuti Hipnozom! Dovoljna je samo jedna seansa hipnoze i ponovo ste Nepušač! Jedini preduslov je da VI to stvarno želite, i da ste spremni da pratite moje instrukcije i sugestije.

Cena Seanse 500

Vaša iskustva...

Trideset godina bio pušač & Sad sam ponovo nepušač za samo 2 sata...

"Hipnoza je za mene oduvek bila samo neka naizgled naučno fantastična priča o kojoj sam slušao i ponekad gledao neke nebuloze u filmovima. Nikad nisam ni pokušao da saznam nešto više ili otkrijem kako ona funkcioniše. No, kao što biva u životu, s novim vremenima stižu i novi običaji. Pušenje (koje je bilo moj zadnji porok) je postalo apsolutno nezamislivo u mojoj poslovnoj atmosferi. Hmm, hajde da budem iskren "NEMA ŠTA NISAM PROBAO DA BIH PREKINUO“
Od raznoraznih prirodnih tinktura, preko tableta za odvikavanje sve do ovih elektro zamena za cigaretu. Pa, nije da nije bilo pomaka.... Nekad 7-8 dana, jednom čak dva ipo meseca, ali prve ozbiljnije situacije i pojačanje stresa.... I evo me opet na dve pakle dnevno. Zamislite kako to izgleda (u mojoj poslovnoj zgradi nema soba za pusenje) nervoza, gunđanje, non-stop grickanje noktiju pa ’’trk u auto’’... jezivo! Moje muke su bile, isposničke. A, onda jednog dana – Bingo! Internet je čudo. Sve što vam padne napamet ukucaj i pojavljuje se - Vaš sajt :)
Čitajući šta ste napisali (za moje bivše sapatnike - pušače) bilo je kao da čitam svoju životnu priču. Logično je bilo da iščitam i sve druge stranice, a posebno Vaše objašnjenje hipnoze, no da skratim. Odluka je pala, deluje mi bezopasno, probaću i to pa šta mi Bog da. Čak i dan danas (posle 8 meseci) mi je teško da objasnim sebi i drugima kakvo jedinstveno iskustvo je to bilo. Daću sve od sebe. Prvo, nivo mira i harmonije sa samim sobom koji sam tad osetio je neverovatan. Spoznaja da sam ja sve vreme u kontroli, mi je ispočetka da budem iskren, malo smetala. Ali kako je seansa odmicala, osećao sam sve veće zadovoljstvo jer kao da se digla neka magla – ’’Shvatio sam i Znao sam, Ja jesam u kontroli svog života“ – Neverovatna spoznaja!
Na trenutke mi se činilo da skidam prljavu i znojavu košulju koja me iritra, a ja je uporno iznova oblačio. I sad se sećam trenutka, kad sam osetio da je to to, nema više – Slobodan sam zauvek! Šta reći, evo me osam meseci kasnije živ, zdrav i NEPUŠAČ. Iskreno Hvala. 

M. S. - Novi Beograd

Biti nepušač je u stvati vrlo lako ...

"Razmišljajući juče čitav dan, shvatila sam koliko sam bila tužna i nezadovoljna pre naše seanse. Želela sam da ostavim pušenje, ali jednostavno nisam mogla. Moj suprug i ćerka su me konstantno čas molili čas prozivali da prestanem sa tom groznom navikom. Sve je to pratila večita nervoza na poslu (firma u kojoj radim je vrlo poznata) izazvana zabranom pušenja bilo gde u zgradi. Imala sam osećaj da su baš svi protiv mene.
Posle fijaska u pokušaju ostavljanja sa nekim pilulama, čajevima, raznim el. cigaretama, slučajno sam naišla sam na vaš sajt. Iako živim van Beograda rešila sam da dodjem pa taman morala da idem peške. Vaše reči od samog starta seanse, kao da su bili fragmenti nekog divnog sećanja iz detinjstva. Imala sam osećaj da se non-stop smeškam i ćaskam sa prijateljem, sve mi je to delovalo tako lako i spontano. Toliko jednostavno da sam čak posumnjala da se bilo šta stvarno promenilo (sve sam čula, sve sam znala, doduše bila sam nekako baš neobično otvorena u emocijama). Kad smo završili seansu i Vi mi rekli da slobodno zapalim jednu ako želim. Moja prva misao je bila: Bože, šta on priča pa ja ne pušim! I tad sam momentalno shvatila. Hej, ja nemam želju da dotaknem cigaretu, a kamoli zapalim. Neverovatno! Suprug i ćerka su me čekali u kolima i sve vreme puta nazad mi dosađivali pitanjima: šta i kako. A, ja sam samo želela da ćutim i nekako osetim delove sebe koji kao da su se ponovo spojili. No, da skratim. Pet meseci je iza nas, osećam se sjajno, nijedna kriza, nijedna nervoza(mislim u vezi ostavljanja) moja porodica me i danas zapita šta smo mi to radili, Ja se smeškam i kažem:“Vratili mami samopouzdanje i osmeh na lice“ Ja jesam i ostaću nepušač, zauvek!

Dragana R. – Pančevo

Tri meseca su proletela...

"Napokon je stiglo i proleće, a Ja sam i dalje NEPUŠAČ! Svakog dana osećam sve veću želju da ponovo krenem sa jutarnjim trčanjem. Osećam se tako ponosan na sebe i nema tog stresa ili nervoze koji bi mogli da me isprovociraju da ponovo uzmem cigaretu u ruke, a kamoli zapalim. Čak i kad izadjem i popijem neku čašu više... svi oko mene puše, a ja uživam u mom superiornom stavu - NE HVALA, JA SAM NEPUŠAČ!

Goran P. – Beograd

Nestaje Želja Za Pušenjem...

"Sa ličnog aspekta, kao neko ko je pušio preko 30 godina, kad je pušenje u pitanju sve mi je savršeno poznato. Sve to što vas danas muči, Ja sam lično prošao i doživeo. Bio sam čvrsti pobornik prava pušača i njihovog izbora da puše. Šta više Ja i dalje tako mislim, ako želite da pušite, slobodno nastavite, jer to je Vaš lični izbor. Ali, ako ste doneli odluku da je vreme za novi početak i život bez duvanskog dima – Dođite na seanu i ponovo ćete biti Nepušač u roku samo par sati."

Zoran Pavlović Cht

REŠITE SVOJ PROBLEM BRZO & USPEŠNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome od nas je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su nam jasna i precizna uputstva za efikasno rešenje naših problema. Hipnoza vam upravo to pruža! Uradite pravu stvar za sebe: