Iskustva Naših Klijenata...

Prokrastinacija - Čekajući neko 'bolje' vreme...

"Hipnoterapija mi je pomogla da se pokrenem i ponovo podignem glavu. Godinama sam vegetirala čekajući neko 'bolje' vreme. Dolazeći na seanse napokon sam shvatila da je baš kao što Zoran kaže: "Ovo je naš život i ovo je naše vreme. Mi nemamo ni drugi život ni drugo vreme!" Zato ja više ništa ne čekam - Radim sve što trebam da uradim - Odmah!"

Ružica S.

Burnout se dešava i nama koji VOLIMO svoj posao...

"Čitajući razna iskustva sa 'burnoutom' delovala su mi kao nešto što se dešava isključivo drugim ljudima, a nikako meni. Sve je zvučalo sterilno i previše apotekarski upakovano. Pri tome, niko od njih ne spominje da se ovaj problem dešava i nama, ljudima koji 'Volimo svoj posao & Uspešni smo u njemu', a onda naleteh na vaš sajt. Nema otrcanih fraza i šupljih priča o energijama i pozitivnom razmišljanju. Umesto toga "Red-Rad-Disciplina" Jasne instrukcije i vrlo precizna, logična uputstva. Radeći po njima brzo otkrivam da je 'burnout' problem koji se itekako uspešno rešava: Pratim uputstva - Doslovce izvršavam - Odmah osećam efekat! Končan rezultat: Burnout Više Ne Postoji!"

Jasmina N. 

Sanjala sam noćas...

"Rat, bekstvo iz rodnog grada, završetak studija, selidba na drugi kontinent, marginalni posao, težak porođaj, ozbiljan posao, rastava, mnogo ozbiljan posao... Između toga je bilo pomalo smjeha, pomalo sete. Karijera koja ide uzlaznom putanjom i obaveze koje mi se dodaju kao da sam super-woman. Cjena uspeha: štitna žljezda i insomnia!
Najbolje klinike i terapeuti. Hemiju sam obustavila već posle nekoliko mjeseci. Alternativa je bila moj svjesni izbor. Ali, sam izbor ne rešava mnogo toga. Upoznala sam neke divne ljude i neke vrlo loše gurue.
Ne sjećam se ko me je uputio na vas. Već na prvoj seansi osjećanja su proradila: More suza, vulkan bjesa, pa opet mnogo suza i sve tako iznova. Mislila sam da tome nema kraja, ali...
Sa svakom novom seansom osjećam se sve bolje! Hvatam sebe kako se smješkam bez ikakvog razloga... Na sastancima maštarim o... I uveče se opet igram sa mojim devojčicama! Naravno i ono meni najljepše:Ponovo spavam normalno!"

Sanja D.

Smeškam se dok ih slušam...

"Godine borbe za svojim mestom pod suncem učinile su svoje. Razne dijagnoze i druženja sa terapeutima bile su sastavni deo mog života. Zadnjih nekoliko meseci sve se to drastično promenilo. Samo par seansi hipnoze i rezultati su više nego očigledni! Svraćao sam čak i do mojih bivših terapeuta da im ispričam kako se osećam. Oni i dalje pričaju svoje priče, a ja sam se samo smeškao dok sam ih slušao!"

Miroslav Lj.

Prva pomoć, kad god mi treba...

Vaše objašnjenje u vezi 'emotivne gladi' ostavilo me bez reči. I što sam više razmišljala o tome, zaključak je bio: To je baš tako! Nikada hrana nije sama po sebi 'trčala' ka meni, ali su me moja anksioznost i stalna nervoza prosto gurale ka noj. Par seansi hipnoze i sve se promenilo! Najveće otkriće je bilo kad sam po vašem savetu počela da koristim 'Prvu Pomoć' na svakih 20-30 min. Ne samo u kontekstu 'emotivne gladi' nego i za sve druge situacije. Tako jednostavno, a toliko efikasno!

Ivana P.

Zaglavljena u stalnom nezadovoljstvu...

"Prošlo je nekoliko meseci od kako smo završili sa seansama, a promene koje sam do sada doživela i dalje mi deluju kao čudo. Ne znam da li pamtite moje reči kojima sam pokušala da dočaram moju "zaglavljenost u nezadovoljstvu" zbog koje sam došla kod vas.
Sve što se do tad dešavalo u mom životu delovalo mi je loše i nekako nedovoljno dobro. I pored sve te moje negativnosti, duboko u sebi nadala sam se promeni. Pokušavala sam ja sebe da promenim i pre vas, nije da nisam. Išla sam i kod homeopate, menjala psihologe, išla čak i kod onih "stručnjaka" zbog kojih ste se baš smejali ;) Uostalom sve je to sad nebitno.
Moj posao, moja veza, moji roditelji... sve mi je to bilo loše. Došla sam kod vas jer sam želela "Sreću, Zadovoljstvo, Uspeh", a stalno sam nalazila neke mane i zamerke u svemu što mi se dešava, u svemu što radim i svima koji su me okruživali. Vaše pitanje da objasnim "šta je to sreća za mene" ostavilo me je bez reči. Moji nemušti pokušaji da vam to objasnim i vaša primedba: "To su samo fraze, opiši mi tvoja osećanja", učinili su da shvatim da ja ne znam šta je sreća za mene i tada sam stvarno pukla. Onaj izliv suza i osećaj da sam totalni promašaj pamtiću dok sam živa. Ali, sada sa osmehom!!
Radeći s vama otvorio se neki potpuno novi svet za mene u meni. Čisteći osećanja iz mnogih prošlih situacija imala sam osećaj kao da se budim iz nekog ružnog sna. Posle svake seanse sam otkrivala nove promene u mojim reakcijama i stavovima prema onome što me okružuje. Prosto neverovatno šta sam sve radila samoj sebi do tad. Shvatila sam da niko sem mene ne može da promeni moja osećanja i da sam samo ja odgovorna za njih. Sad u svemu što mi se dešava primećujem da imam slobodu izbora. Osećam duboki mir u sebi i nastavljam da gradim svoj život. Još jednom veliko Hvala!"

Zorica S.

Naša prošlost je živo tkivo u nama...

"Naša prošlost nije samo zbir ružnih sećanja, nego 'živo tkivo' satkano od naših osećanja i uverenja u vezi tih prošlih situacija. Ovo sam osetila i doživela radeći sa vama. Promene koje su mi se desile, kao i samo otkriće da je naš doživljaj prošlosti nešto što možemo promeniti i nastaviti sa životom bez tog opterećenja - Bukvalno transformiše život!"

Bojana B. 

Apetit i čudan osećaj ispočetka...

"Svašta sam do sad probala da bih smršala. Ovo je prvi put da hranu Ne posmatram kao svog neprijatelja! Sve se dešava baš kao što ste objasnili. Prazneći osećanja i emocije - Apetit se automatski smanjuje. Ispočetka je to bio baš čudan osećaj: gledam u hranu i ništa ne osećam?! Krajnji rezultat je da bez obzira na stres i negativno raspoloženje ja više ne trčim u frižider. Mogu vam reći da je osećaj sjajan :) Hvala!'"

Anica G.

Socijalna anksioznost i samopouzdanje...

Kad me ljudi upoznaju, dožive me kao stabilnog i vrlo uspešnog. To je bio imidž koji sam pažljivo (samo ja znam kako teško) gradio i održavao godinama. Čak ni moji najbliži prijatelji nisu naslućivali kakve svakodnevne borbe vodim sa samim sobom i moju totalnu prestravljenost pred svaki odlazak u sud. Stalno sam osećao teskobu, sumnju i nesigurnost, razmišljao o najgorem ishodu, bio negativan i uopšte radio sve moguće samo-sabotaže. Moj život je bio hronično i vrlo temeljno mučenje. Znao sam da moram promeniti nešto duboko, duboko u sebi. Pošto sam od malih nogu gajio ljubav prema knjizi (one su mi ujedno bile i bekstvo iz realnosti) pročitao sam gomilu raznoraznih "Self-Help" knjiga i "Be Positive" priručnika.
I ne samo pročitao, odmah bih te savete pretočio u formu auto sugestije, koju sam ponavljao kao mantru. Poboljšanja (kad ih je bilo) u mojoj anksioznosti i nivou samopouzdanja obično su bila vrlo kratkotrajna. Naravno, isprobao sam i sve oblike psihoterapije, ali pravih rezultata nije bilo. A onda se desilo nešto fenomenalno... 

Kolega koji je bio kod vas (ostavio je pušenje posle 20-ak god.) toliko se hvalio hipnozom, da je naravno i Vaše ime mnogo puta izgovorio. Google pretraga, adresa sajta, poziv, zakazivanje, seanse. I evo me danas, posle par seansi hipnoze i deset meseci kasnije.... 

Sve se promenilo, anksioznost je nestala, a ja udišem život punim plućima. Čini se da svaki dan otkrivam po neki novi razlog da komuniciram sa što većim brojem ljudi. Prosto jedva čekam priliku da uzmem reč i uživam u osećanju mog totalnog samopozdanja u poznavanju pravne nauke. Desilo se ono o čemu sam maštao: Duboko u sebi osećam da sam postao upravo 'onaj čovek' kakvim sam se predstavljo tolike godine!

M. N. 

Uspeh je rezultat pravih instrukcija...

"Instrukcije i sugestije koje tako precizno dajete na seansama, svaki put me iznova iznenade. Često o njima razmišljam i polako ih sve više primenjujem u svemu. Rezultati su vrlo očigledni. Pitanje koje mi se često javlja: Gde bih sad bila, da sam vas ranije pronašla?"

Tanja P.

Anksioznost, Nezadovoljstvo, Alergije...

Stalni strahovi, teskoba i nezadovoljstvo! Čime!? Sobom, svojim životom, svim što je u meni i oko mene. Imam četrdeset i neku, nemam svoju porodicu. Našla sam hiljadu razloga šta ne valja kod mene. A sve ono dobro što sam postigla u životu, a ima toliko toga, bilo je u senci onog lošeg. Išla sam i kod stručnih i ne stručnih lica i svi su oni "znali" šta meni treba i šta je za mene najbolje. A, ja sam bila nezadovoljna sobom i to nezadovoljstvo je povlačilo sva loša dešavanja u mom životu, sve strahove, alergije na sve i svašta, kao i osećaj "ružnog pačeta". Drugi to nisu primećivali, ja za njih nisam bila takva, naprotiv! Nikada nisam mogla da kažem, objasnim kako se osećam, a da me neko stvarno razume, jer za svaki bol u meni, kada bih nekome rekla, predlagao mi je nekog doktora, a zapravo ni ja sebe nisam razumela. I kao kod sedimentne stene, osećanja su se taložila godinama.
Tražila sam, čitala, učila, menjala terapeute i pristupe, nadala se da sam pronašla rešenje, ustajala i padala, i tako u krug. A onda, ne znam ni kako, pronašla sam Vaš sajt o hipnozi. Da, to još nisam probala. I kad sam prvi put došla bila sam baš čudna, nekako izgubljena i prazna. Mislila sam da znam zašto sam takva i da ću vama moći to da objasnim detaljno.  Zato sam odmah i krenula sa mojom standardnom pričom, ali... Vi ste me blago utišali i počeli sa onim pravim, suštinskim pitanjima!! Odmah sam znala da sam na pravom mestu. Zavidela sam vam što toliko znate, sa kojom lakoćom objašnjavate i odmah sve to demonstrirate. Posle te prve seanse, već na ulici, mogla sam osetiti drastične promene. Osećala sam se nekako lagano, kao da lebdim sa osmehom na licu. Onaj stalni osećaj pritiska i težine u grudma prosto je nestao. U stomaku nije bilo stezanja i uvrtanja. Svaka naredna seansa, svaki razgovor sa vama samo su mi otvarali put da idem sve dalje i da se osećam sve bolje. Počela sam ponovo da uživam u svemu, sve me je oduvek zanimalo, čak mi je ponekad i nedostajalo vremena da uradim sve što želim i mogu. Kao da su nestali svi problemi, a u stvari ja sam se promenila, promenio se moj doživljaj svih dešavanja oko mene. Pa i kad se pojavi neki "problem" ja to nisam osećala kao problem, već kao normalnu stvar. Nestali su i moji neobični strahovi: od vode i prelaska mosta, od pasa, od mraka, od oluje i grmljavine, od samoće, od neuspeha, nestalo je moje hronično nezadovoljstvo i opsesivna potreba za stalnom analizom baš svega i svakoga...
A proleće nikad lepše, sve cveta i budi se, budim se i ja. Nema više alergije na polen i paketa maramica, nema više kijavice, a nema ni straha od promaje ;) Da, i  jabuke su mi ponovo ukusne, sa zadovoljstvom ih jedem i nemam više one loše reakcije. Sve mi je to sad tako smešno! Osećam se sjajno, a to i drugi uveliko primećuju. Hvala!"

M. L.

Napokon slobodna da budem sve što poželim...

"Čitajući iskustva drugih, pitala sam se da li je to moguće? Šta ima u toj hipnozi da je toliko hvale? Sad znam! Sve je drugačije od onoga što su mi ponavljali čitav moj život. Reči i uvrede koje sam stalno prevrtala u mojoj glavi sada su dobile potpuno drugi smisao. One pripadaju onima koji su ih izgovorili, a ne meni! Napokon slobodna da budem sve ono što Ja želim!"

Rada K.

Strah od javnog nastupa...

"Sve je počelo još u osnovnoj školi. Smeh mojih drugara, kad bih se zbunio, zacrveneo i počeo da mucam. Taj smeh me je godinama pratio kao neki jezivi eho. Došlo je do toga da i sama pomisao da me ljudi gledaju dok pričam, ja krećem da crvenim, znojim se i borim se za vazduh. Prolazeći kroz seanse i držeći govore ispred ogledala (baš kao što ste rekli: oči su čudo) počeo sam da dišem normalno. Na poslu, koliko do juče sam bio 'oficijelni ćutolog' a, sad osećam stalnu potrebu da pričam i komentarišem. Svaki novi sastanak je šansa da pokažem moje znanje i sve mi to sad deluje potpuno Normalno!"

Stevan R.

Velika gojaznost i socijalna anksioznost...

"Znam da ovo zvuči kao stereotip, ali sve mi je u životu krenulo nabolje otkad sam upoznao Zorana i krenuo sa seansama hipnoze. Već posle prve sam osetio kako mi se cela percepcija života okreće na glavačke. Posvetio sam se bitnim stvarima u životu kao što su: porodica, obrazovanje, prijateljstvo. Ne osećam uznemirenost i odbojnost ka promeni u svom životu, bilo da je to sitna ili krupna promena. Promena je, po Zoranovim rečima, nesto čega se ljudi najviše plaše u životu. Danas, kada treba da se nekome obratim, u vezi neke važne stvari, radim to sa takvom lakoćom da se često zapitam: Kako je to moguće? Gde je nestala ona nervoza i anksioznost? Sve u svemu, osetio sam još mnogo takvih promena i naravno, pri tome se i dalje osećam SJAJNO!
Verovatno se sad pitate: "Kakve veze ima socijalna anksioznost sa velikom gojaznošću"? Ima itekako! Kod Zorana sam došao na preporuku strica iako nisam verovao da mi može pomoći. Bio sam skeptičan prema upoznavanju novih ljudi, a posebno 'hipnotizera' i nikako mi nije bilo jasno kako mi on to može pomoći oko moje gojaznosti. Da bi razumeli o čemu pričam:

Kada sam pre 8 meseci došao kod Zorana imao sam 163 kg! Trenutno imam 107, a trend odbacivanja kilograma se nastavlja. Sada, kada me poznanici pitaju kako sam uspeo, Ja im samo kažem:"NIKADA LAKŠE, NIKADA BRŽE, I NIKADA ZDRAVIJE NISAM ODBACIO KILOGRAME"! Osećam se sjajno i zadovoljno na svakom planu jer sada znam "DA SAM LIČNO JA U KONTROLI SVOG ZIVOTA"!

Mladen K.

Strah se prosto istopio...

"Još uvek mi nije jasno kako ranije nisam počeo sa hipnozom. Mada, iskren da budem kada sam krenuo na prvu seansu nije mi bilo svejedno. Svašta mi je padalo na pamet, pa svi smo gledali 'one' filmove, ali... Već posle prve seanse primetio sam da moja nelagodnost i trema u prisustvu 'nepoznatih' jedva da postoji. I to mi je dalo krila za dalje. Sada više ne mogu ni da zamislim te strahove."

Stefan L. 

Anksioznost i negativna samoanaliza...

"Počeću opis mog iskustva rečima koje sad definišu moj život: Osećam se zadovoljan sobom! Došao sam kod tebe uplašen, nesiguran i izgubljen. Bez obzira na svo moje obrazovanje i profesionalno iskustvo nikako nisam mogao da otkrijem šta me to stalno plaši i čini nesigurnim u svemu što radim. Sva ova svetska dešavanja i nesigurnost u društvu, kao i priče meni bliskih ljudi samo su dolivale ulje na vatru. Imao sam osećaj da će svakog časa nešto strašno da mi se dogodi.
Čak i odluka da dodjem kod tebe bila je nadljudski napor za mene. Učen sam od malih nogu da za svaki problem u vezi zdravlja idem kod lekara. Ali posle tri godine raznih terapija jedini napredak je bio u tome što sam postao expert u objašnjavanju i opisivanju mojih strahova i naravno to što sam postao iskusni apotekar, pardon tabletoman. Svaka situacija gde sam trebao nešto da pričam i objašnjavam ljudima terale su me da posegnem za tabletama, a takve situacije su svakodnevne u mom poslu :(
Bio sam bez ikakve iluzije da će se nešto ozbilno promeniti u mom životu, ali valjda pod utiskom svega onoga što sam pronašao o tebi na internetu došao sam. Tvoj stav i način prezentacije onoga što ćemo raditi učinili su me neverovatno ljubomornim na tebe i tvoje samopouzdanje. Razmišljao sam, ko je ovaj čovek da sa takvom lakoćom priča o svemu i pri tome ja osećam uzbudjenje kao malo dete u poslastičarnici. Bože, zašto i ja ne mogu tako. A, onda je počelo...
Moje ideje o tome šta je hipnoza raspršene su već u prvoj seansi. Niti sam spavao, niiti sam bio isključen, niti sam imao osećaj da ti nešto posebno radiš na meni. Osećao sam da prateći tvoje sugestije bukvalno kao da otvaram stare ormane u kojima su se skrivale 'babaroge' mog detinjstva i odrastanja. I dok se sve to dešavalo u toku seanse pitao sam se: Pa kad ću ja da potonem u san i budem potpuno hipnotisan?! Seansa gotova, zakazana nova, pozdrav i odlazim maksimalno zbunjen!

Prva prava promena koju sam primetio bila je jutro posle: Na putu ka poslu shvatio sam da planiram dnevne sastanke i razmišljam o svim mogućim pitanjima koja će mi moji službenici postavljati. I gle čuda, nisam nervozan, ne drhte mi ruke, ne znojim se, nego se zadovoljno smeškam jer su ta i takva pitanja za mene prosto smešna?! 

Sa svakom sledećom seansom proces moje transformacije se ubrzavao. Počeo sam da otkrivam sopstvene vrednosti u komentarima drugih ljudi. Posle, ja mislim naše četvrte seanse desilo se nešto što me je ostavilo bez daha. Po završenom sastanku prilazi mi jedan od važnih učesnika i kaže sledeće: Slušali smo vaše objašnjenje te i te problematike, svidja nam se vaš pristup, način prezentacije i definitivno se vidi vaša ekspetriza na tom polju. Da li ste zainteresovani da radite za nas? Gledao sam ga i nisam verovao šta sam to upravo čuo. Nekako sam uspeo da izgovorim: Razmisliću o tome.
Ostatak dana sam proveo premotavajući po glavi sopstveni život. Ša sam sve sebi radio i kako sam došao do toga da me sve plašilo, a gle sad šta mi se nudi! Naizgled ništa se nije promenilo, promenio sam se samo Ja i moj doživljaj sveta u kome živim. U nedeljama koje su sledile, sve više sam shvatao da je moj odnos prema sebi 'ono' što me definiše u očima drugih ljudi i tada je došla spoznaja: Ljudi me cene, slušaju me i uvažavaju - Isključivo zato što se Ja napokon osećam zadovoljan sobom! 

Da, i sad u potpunosti razumem tvoje reči: Naš život je posvećen nama, a ne njima!"

Stojan M.

Nervoza i bes izazivaju ekcem...

"Koje sve terapije nisam prošla i nije da mi doktori nisu spominjali da su česta osećanja nervoze i besa mogući uzroci mojih ekcema, ali... Nikada mi nisu pokazali šta da radim sa njima. Iz čistog očaja sam došla na hipnozu i sada tačno znam šta moram da uradim, svaki put kada osetim ta osećanja u sebi. Rezulat je uvek isti: Ekcem se Ne pojavljuje!  Hvala!"

Branka P.

Impotencija i depresija...

"Želim da podelim moje iskustvo sa ljudima koji se pitaju ima li nade za njih. Ovaj problem mi se javio u ranom pubertetu, sa mojim prvim seksualnim iskustvom. Bezazleni komentar devojke sa kojom sam spavao, naveo me je da pomislim: Pogrešio sam, Nisam to dobro uradio…. Odmah sam se obukao i otišao kući. Mladost, neiskustvo (tek sam završio osmi razred) neznanje o samom činu i njen komentar, učinili su od tog trenutka moj život agonijom. Nikada nisam imao problem da upoznam i osvojim devojku koja mi se sviđa, ali kad bi trebalo da pođemo u krevet ….. Trema, Strah od neuspeha, Mučnina, Nervoza, sve se to u meni preplitalo i dovodilo me do toga da sam postao nesiguran i povlačio se u sebe. Godinama sam hranio tu neman u mojoj glavi, danju i noću, u tolikoj meri da sam počeo da posmatram sex kao nešto neprirodno i loše za mene.
No, da skratim. Oženio sam se u 21-oj godini, imam dvoje zlatne dece, ali sex je i dalje za mene bio velika frustracija. Neuspeh, praćen novim neuspehom, prava katastrofa. Kako su godine prolazile osećao sam se sve gore i bespomoćnije. Bio sam poput biljke, nisam valjao ni samom sebi, a kamoli drugima. Ono što me je održavalo u životu, bila su deca. Međutim, zadnjih par godina moje psihičko stanje se toliko pogoršalo da je kao posledica došao razvod od žene.

Za sve to vreme, konstantno sam obilazio sve moguće specijaliste: urologe, psihijatre i psihologe tražeći lek za tu moju muku. Analize, snimanja, ispitivanja, skeneri i dopleri…. Krvi su mi izvadili toliko, da sam je prodavao bio bih milioner. Zaključak je uvek bio: Svi nalazi su u redu - Zdravi ste. A, ono glavno za muškarca - ne funkcioniše.

Kad sam video da od njih nema pomoći onda sam se okrenuo raznim babama i vidovnjacima, ali tek tu sam bio samo još jedna ovca u nizu za šišanje. Dotakao sam dno. Emotivno, psihički i fizički. Nisam se više ničemu radovao, samopouzdanje mi je bilo nula, noćima sam plakao kao malo dete. A, onda slučajnost (ili je tako bilo suđeno), naišao sam na Zoranov video i odmah ga pozvao. Ispričao sam mu moj problem, gde sam sve bio, šta sam sve pokušavao, a on meni: “Samo ti dođi rešićemo problem, nije to ništa strašno”.

Naravno da mu nisam ništa poverovao. Pa ja zadnjih 15 godina to pokušavam da rešim bez ikakvog uspeha, a on kaže nije to ništa. Ali, zakazao sam seansu i krenuo kod njega čisto da kažem sebi: eto i to sam probao.
Tog hladnog 22-og decembra, sećaću se dok sam živ, uzeo sam taj datum za moj drugi rođendan, jer tog dana za samo dva sata promenio se ceo moj život.
Seansa: prvih pola sata upoznavanje, priča o mom problemu i objašnjenje šta je to hipnoza. Ispočetka mi je bilo smešno, setio sam se filma: “Sećaš li se Doli Bel”. Sama seansa je trajala oko sat vremena. U tom prijatnom stanju mi se činilo da je prošlo samo 15-ak minuta, otvaram oči….. i osećam se nekako čudno rasterećen, smiren, non-stop se smeškam. U toku vožnje do kuće sam mislio: Ma nije to ništa, držaće me samo dok ne zaspim. Pošto sam lovac, sledeće jutro nedelja, budim se u 6 sati super raspoložen. Nešto neverovatno za mene.

Do tad su jutra za mene bilo najgori deo dana, ne zato što treba da ustanem, nego zato što počinje još jedan dan bez radosti i bilo kakvih očekivanja. Znači prva velika primetna promena. Ali, ja kao svaki dobri pesimista, dajem sebi fore da će me to proći do sutra. Kad gle čuda, na moje iznenađenje (a i onih koji me poznaju) promena traje li traje. Sastavio sam 10 dana super raspoloženja, a pri tom mi se ništa posebno bitno nije dešavalo. Ljudi koji me poznaju su me pitali: Na čemu si? Oči mi sijaju, vedar, nasmejan, raspoložen, željan života. Deseti dan od prve seanse otišao sam na sledeću. Tih 10 dana takvog raspoloženja i uživanja u životu, nisu mi se desili od detinjstva i vremena osnovne škole. Neverovatan osećaj, znaš da nemaš nikakav problem i jedva čekaš novi dan da svane da nastaviš da se smeješ i igraš sa drugarima.

Sledio sam sva Zoranova uputstva, a posebno ono da pazim kako formulišem svoja pitanja o samom sebi. Naučio me je kako se želje brzo i lako ostvaruju. Baš tako sam i radio. Sada svet oko sebe konstantno posmatram sa najvedrije strane i uživam u svemu. Smeh, ljubav, a posebno sex su moja svakodnevnica u kojoj uživam.
I da dodam još ovo za kraj. Dva meseca nakon seansi, dobio sam vizu za Australiju. Otišao sam tamo i u Sidneju upoznao ženu svog života i oženio se. Kako sam dobio vizu to ne znam, samo znam da već sedmi mesec slušam samo sebe, smejem se i uživam u životu… Baš onako kako mi je Zoran pre prve seanse rekao da će moj život izgledati.
Možda će sve ovo zvučati neverovatno nekome ko pročita ovu moju ispovest, dok traži rešenje za neki svoj problem. Na našu veliku žalost, život i mnoga loša iskustva su nas naučila da nikome ne verujemo. Ja lično sam se uverio u moć hipnoze i o tome mogu da pričam danima. Nekoliko seansi i realno gledano 'smešna suma novca' bili su ve što sam uložio, a vraća mi se nemerljivo. Još jednom, Zorane hvala ti za sve!"

Aleksandar P.

Podsvest je kao beskonačna traka...

"Ova ideja o beskonačnoj traci me je oduševila. To je baš tako! Naši koferi, odnosno 'životna iskustva' konstantno nam se vraćaju, sve dok ih ne uklonimo sa naše trake, odnosno podsvesti. Kakva istina! Hipnoterapija mi je pomogla da to uradim brzo i uspešno!"

Milan Š.

U 4 ujutru nema iluzija...

Lutam internetom dok u kući svi spavaju... Čitam šturo objašnjenje za prirodno rešenje nesanice i pomislih: Aha, otkrila sam još jednog on-line prevaranta, ali... Youtube mi otkriva mnogo dublju priču. Pitam se, da li on stvarno zna šta radi ili je to samo moja iluzija? Zovem, zakazujem i odlazim na seansu... sve mi deluje nestvarno jednostavno??
Vraćam se kući i puštam prateći snimak, prvi put, drugi, i... neko me drma, otvaram oči i dete me pita: Mama zašto me nisi probudila za školu? Skačem, gledam na sat i ne verujem 9:47! Tako je počelo, sada svaki dan puštam noćnu seansu po navici San mi je postao skoro potpuno normalan! Ostale seanse su omogućile da mnogo toga izađe iz mene, jer mi je život bio baš turbulentan. Hvala za otkriće da je rešenje već u meni!

Gorica S.

Osećanja se ne vare...

"Napokon znam pravi uzrok mojih problema sa 'anksioznim stomakom', koji sam godinama pokušavao da izlečim. Pravi uzrok su naša potisnuta, negativna osećanja! Uostalom lepo ste rekli: Osećanja se ne vare - ona se osećaju, baš takva kava jesu i prazne - što češće. To posebno važi za naša osećanja besa, frustracije i nemoći!"

Saša V.

Anksioznost - Tužna klackalica se napokon zaustavila…

"Potrošila sam godine obilazeći najbolje lekare, psihijatre i psihologe. Anksioznost, napetost i stalni osećaj nedefinisane teskobe bili su tužna klackalica na kojoj sam provodila svoj život. Šta god da sam pokušala, koje god lekove pila, terapije i psihoanalize prolazila, strah, teskoba i strepnja su se uvek vraćali.
Ni sama ne znam koliko sam knjiga na tu temu pročitala, a tek onih koje sam kupila i odustala posle prvih par strana… takvih imam punu kutiju. Na hipnozu sam došla zato što sam bila ljuta na Vas: Šta on to može da uradi, što svi oni vrhunski specijalisti nisu mogli?? Odgovor je bio jednostavan: Sve! Danas, 6 meseci posle završenih seansi  ja se i dalje osećam Dobro :) Proces pražnjenja 'osećanja i emocije' koji ste me naučili, sad radim po automatizmu, bez ikakvog razmišljanja. Što znači da ovaj način rada, ne da nisam osudila, nego svima pričam o njemu. Moja tužna klackalica se napokon zaustavila i ja ponovo živim!"

Vesna J.

Šta mi je važno, a šta nije...

"Da je sve u životu važno, onda ništa ne bi bilo važno! Rad sa vama mi je pomogao da definišem i potvrdim lično moju skalu važnosti. Osećanja i emocije u vezi svega su moja unutrašnja navigacija. Oni ujedno predstavljaju i moj pravi identitet. Dugo sam to slutila, ali sve do našeg susreta nisam znala 'šta i kako' da radim sa njima. Sada napokon znam kako da ih koristim pravilno."

Svetlana L.

Hronična glavobolja...

"Sećajući se mog život do pre godinu dana, čini mi se kao da je to bio neki ružan san koji se dešavao nekoj drugoj devojci. Dešavalo mi se da od sedam dana u nedelji, pet bude ispunjeno nesnosnim bolovima. Budila sam se sa bolom u glavi i kako bi dan odmicao tako je bol rastao. Jedino rešanje su bili analgetici, ali vrlo često ni lekovi nisu mogli pomoći.
Kao i većina ljudi, koji imaju takav problem obraćala sam se svim mogućim specijalistima sa nadom da će otkriti uzrok ovakvom mom stanju. Razna snimanja, ispitivanja i analize imali su za rezultat – Ništa. Pravi razlog tim jezivim glavoboljama nikad nisu pronašli. Naizgled sve je bilo potpuno normalno, a meni je bivalo sve teže. S obzirom da su morali na kraju nešto navesti kao razlog, rekli su da to što imam niži pritisak, mora biti 'glavni razlog' moje glavobolje?!
Ni sama neznam koliko dana svog života sam izgubila, jer sa takvim bolom meni je bilo teško i da ležim, a o nekom radu ili provodu nisam mogla ni da razmišljam. Glavobolje su se pojavile kad sam imala sedam godina i trajale su do sredine moje dvadeset pete, sve do dolaska kod vas. Pokušajte sami da izbrojite koliko sam dana i noći svog života propustila. Donekle sam se već bila pomirila sa sudbinom, da će takav biti ostatak mog života. A, onda sam sam od jedne prijateljice čula za vas. Došla sam sa glavoboljom i vrlo, vrlo, vrlo skeptičana. Mislim ko nebi bio (posle toliko mučnih godina i stotina ispitivanja i analiza), ali znala sam da nemam šta da izgubim.
Seansa i sad je se sećam i sve kako je bilo... Kada sam otvorila oči, imala sam osećaj da sam se napokon probudila iz nekog jezivog sna. Bila sam puna energije, sveža i odmorna, ma osećala sam se SJAJNO! Jedva sam čekala da padne veče, da bih zaspala i to jutro posle - da vidim da li je mom mučenju došao kraj. Morala sam da se uverim da je to To!
Svanulo je to prvo jutro, pa drugo, pa treće, pa deseto, pa stoto, .... ALI BOLA VIŠE NIJE BILO! I sva ta jutra su počinjila sa osmehom i radošću koju i dan danas osećam u sebi. Još par seansi posle i život mi se promenio iz korena! Evo godinu dana je prošlo od tada, a ja se i dalje osećam Dobro!"

I. V. 

Stvarno ste 'svetionik' u olujnoj noći...

"Napokon sam se 'probudio' iz ružnog sna. Sve ono što sam godinama mislio da je uzrok moje anksioznosti, palo je u vodu. Takvo mišljenje više nema nikakvog smisla. Više je nego očigledno da su nas čitav život učili naopako. Prolazeći kroz seanse strah, nesigurnost, teskoba i potreba za stalnom analizom potpuno su nestali. Na poslovnim sastancima, umesto strepnje i nelagodnosti sada osećam mir, razmišljam i ponašam se sigurno. Postao sam  Najbolja Verzija Sebe :)"

Ljubo P.

Marihuana - Iskustvo Jedne Majke ...

Želim da opišem moje iskustvo sa vama i hipnozom, kao zahvalnost majke kojoj ste sina vratili na pravi put. Kako je malo potrebno da nam se život pretvori u pakao. A mnogo, mnogo nam treba da ponovo budemo srećni. Moj haos počinje onoga dana kad sam sina-tinejdžera uhvatila da puši travu. Neverica, šok, očaj.
* Zašto moje dete, zašto se nama to dešava?
* Gde sam omanula kao roditelj?
* Pitanja se redjaju, ali odgovora nema!
U tom očaju jedino rešenje videla sam u poznatoj ustanovi za lečenje zavisnosti. Dogovorila sam se sa mužem da se njima obratimo za pomoć. Mislila sam da su oni kompetentni i stručni. Nismo prva, a ni poslednja porodica koja im se obraća za pomoć. Ali tamo nas je čekalo pravo iznenadjenje. Doktorka koja radi u savetovalištu bukvalno nas je izgrdila.
-Zašto smo ga doveli kad nije pravi zavisnik?
-Zašto kad nije problematično dete (odličan je đak)?
-Zašto nismo kontaktirali roditelje dece sa kojima se druži?
O, kako sam se jadno osećala. Pored sve naše muke ona nas je još i izgrdila. Došlo mi je da vrištim. Da li treba da se navuče na iglu pa da ustanova reaguje? Zar trava nije početak za mnogo jače droge? Iz te ustanove smo otišli pokunjeni i utučeni. Nadali smo se stručnoj pomoći, ali njihova reakcija nas je dotukla.
I tad kreće pravi haos, svakodnevne svadje, suze, molbe, preklinjanja i neprospavane noći. 

I uvek isto pitanje: Kako pomoći svom detetu i vratiti ga na pravi put?
Počela sam da pretražujem internet sa nadom da čujem iskustvo drugih roditelja. Bolje da nisam to čitala - jezivo. Lutajući internetom naišla sam na vaš sajt.  Proučila ga, odlučila, pozvala i zakazala razgovor. Sam razgovor ostavio nam je snažan utisak, naročito na mog sina. Oduševljeno je pristao da dolazi na seanse.
Promene su počele da se primećuju vrlo vbrzo. Moj sin postaje sigurniji u sebe. Deluje mi zadovoljan sobom i svojim životom. Svaki test je pokazivao željeni rezultat. Staro društvo je vremenom sam otkačio i stekao je neke nove, dobre prijatelje. Shvatio je da i bez TRAVE život može da bude lep i kvalitetan. Napokon nam se život vratio u normalu.
Sa Zoranom se i dalje redovno čujem. Njegov glas mi uvek vrati mir i spokojstvo. Ne znam gde bi sada bili i gde bi sve lutali da nismo ovako reagovali na vreme. Želim da i ostali roditelji koji imaju sličan problem ovim putem saznaju za hipnozu, tako da odmah mogu pomoći svom detetu.

Zahvalna Majka

Opadaju pritisak i unutrašnji haos...

Mogu da primetim da svakodnevnim pražnjenjem emocija i osećanja opadaju pritisak i unutrašnji haos koji sam godinama nosio u sebi. Neprijatne telesne senzacije se smanjuju iz dana u dan, daleko sam opušteniji i fokusiraniji na posao i dogadjaje oko sebe, a samim tim i raspoloženiji. Vratio se osmeh na moje lice :) Hvala, nastavljamo sa radom - Pozz!

Predrag J.

Zavisnost od kokaina & alkohola...

Godina je dana od kako sam bio kod vas. Tog prvog dana ušao sam u vašu kancelariju sa potajnom željom za promenom, mada iskren da budem, nisam verovao da jedan čovek može da promeni nešto što ni najskuplje naše, a ni poznata ruska klinika nije uspela. U toku mojih 8 godina zavisnosti postao sam izuzetno ciničan i skeptičan u vezi svih koji se bave problemom narkomanije.

Reči kojima su me otpratili iz jedne eminentne Beogradske klinike sve govore: "Videćemo se opet - Uskoro."
Svaka od tih mojih godina drogiranja i lečenja bila je gora nego ona prethodna. Prestao sam uveliko da verujem da je neki normalan život moguć za mene. Upravo zato, pravi razlog što sam došao kod vas je bila želja da donekle ublažim osećaj krivice zbog onoga što sam radio od života mojih roditelja. Znao sam da svaki put kad pristanem da idem negde "da mi pomognu" oni se bar za to vreme osećaju kao da sam ponovo onaj njihov 'dobri' Stefan.
Interesantno je to što ja nisam bio nesrećan zato što koristim kokain i alkohol. Ja sam ih uzimao da bih se osećao bolje. Uvek sam bio nekako nesiguran i depresivan i trebalo mi je nešto da mi pomogne da prođem kroz taj dan. Skoro svi moji prijatelji iz tog perioda su ili mrtvi ili u zatvoru ili negde na lečenju. Njih četvoro su umrli u zadnjih 17 meseci. Svaki od ovih ljudi bio je mlađi od 30 godina. Ulozi u igri zavisnosti su toliko visoki kao da svakog dana igrate Ruski rulet. Možda vam ovo zvuči preterano, ali oni koji su u toj priči znaju da je njihova realnost još surovija.
Sad, želim da kažem ono što sam uz vašu pomoć napokon shvatio. Svako od nas ko je bio ili je još uvek zavisnik, ima u svojoj podsvesti duboko skriven razlog koji nas vodi u zavisnost. Taj razlog čini da se osećamo jako loše, nesrećni, napušteni, nesigurani, tužni, depresivni, ... Upravo zbog tog skrivenog razloga koristimo drogu i alkohol kao bekstvo od takvih osećanja. Ovo je pravi razlog zašto sam ja koristio kokain i alkohol. Da nije bilo bola zbog tih neprijatnih osećanja, ja ne bih imao potrebu da koristim bilo šta. To je bio ključ za kojim sam ja tragao tolike godine. I onog dana kad sam u toku seanse prvi put osetio svoj unutrašnji mir, znao sam da se nešto drastično promenilo u meni. Neponovljivo iskustvo! Boze, koliko sam tad plakao. Ja koji nisam plakao čak ni na sestrinoj sahrani.

Radeći sa vama i slušajući prateći program (slušam ga i dalje) desila se  neverovatna transformacija, kako u meni tako i u mom životu. Stalno srećem poznate ljude koji prosto ne mogu da veruju kako izgledam i kako se ponašam. Najzad sam počeo i da radim u porodičnoj firmi.  Najzabavnije je to što sam se toliko uneo u tu priču i kad počnem posao ne napuštam ga dok ne završim, bez obzira koliko je sati i što su svi već uveliko otišli kući. Jedno je sigurno: Duboko u sebi osećam da potpuno kontrolišem svoj život i sve što mi se dešava.

Stefan K.

REŠITE SVOJ PROBLEM BRZO & EFIKASNO

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su vam jasna i precizna uputstva za efikasno rešenje psiholoških problema - Bez ikakvih lekova!

U današnjem vremenu velikih izazova i stalne neizvesnosti, svakome je potrebna podrška i pomoć. Potrebna su vam jasna i precizna uputstva za efikasno rešenje psiholoških problema - Bez ikakvih lekova!