HIPNOTERAPIJA BEOGRAD - CENTAR POZITIVNIH PROMENA

Korigujte loše 'podsvesne programe'

koji su pravi uzrok vaših psiholoških

 i emocionalnih problema, tako da se osećate DOBRO - BEZ LEKOVA I TERAPIJA

Korigujte loše 'podsvesne programe' koji su pravi uzrok vaših psiholoških i emocionalnih problema, tako da se napokon osećate dobro - Bez IKAKVIH lekova!

KORIGUJTE LOŠE 'PODSVESNE PROGRAME' KOJI SU PRAVI UZROK VAŠIH PSIHOLOŠKIH
I EMOCIONALNIH PROBLEMA, TAKO DA SE OSEĆATE DOBRO - BEZ LEKOVA I TERAPIJA!

Hipnoterapija je dokazano efikasan pristup koji vam odmah donosi ogromno olakšanje i kreira dugotrajne rezultate - Bez obzira na naziv i veličinu vašeg problema!

Razlog ovako superiornih rezultata leži u tome što vam HIPNOTERAPIJA pomaže da napravite korenite promene tamo gde je to stvarno bitno i neophodno - Vaša Podsvest!


Radeći na ovaj način, automatski se eliminišu pravi uzroci problema i pozitivne rezultate osećate Odmah!

Paukova mreža oslikava vezu 'svesti & podsvesti' Mreža kreće od centra i širi se na sve strane!

Vaše Psihološke i Emocionalne Probleme Stvara i Kontroliše Isključivo PODSVEST!

Vaše Psihološke i Emocionalne Probleme Stvara i Kontroliše Isključivo PODSVEST

Svest je tu zbunjena i potpuno nemoćna!

Svest je tu zbunjena i nemoćna!

Vaši sadašnji problemi za koje nemate nikakve dokaze poput labaratorijskih nalaza, skenera, magnetne, itd.


Izuzetno su uznemirujući zato što savremena medicina nema ni adekvatno objašnjenje, a ni efikasno rešenje. 


Nema ga zato što se bavi isključivo svesno primetnim simptomima, a nikada podsvesniim programima koji su direktni uzrok vaših problema.


I baš kao što je prikazano na gornjoj slici, sve vaše tegobe koje danas osećate, počele su nekada davno sa jednom ili par situacija (sredina mreže)...


A, onda su se ponavljanjem sličnih situacija pretvorile u automatske podsvesne programe, koji danas utiču na sve segmente vašeg života: zdravlje, posao i međuljudske odnose.

Ti davno kreirani podsvesni programi sada osciliraju čitavim spektrom neprijatnih simptoma koji svesno, racionalno posmatrano (spoljni kvadrati mreže) vama deluju kao potpuno nezavisni problemi.


Vaša svest, logika i snaga volje potpuno su zbunjeni i nemoćni u rešavanju ovakvih problema - Podsvest je ključni faktor koji sve to izaziva i čvrsto kontroliše!


Upravo zato vam se dešava da koliko god se vi bavili spoljnim krajevima mreže i svesno primetnim tegobama - Ništa bitno Ne možete promeniti!

Prava, realna promena dešava se potpuno spontano, čim raščistimo centar mreže i korigujemo podsvesne programe koji su pravi uzrok vaših sadašnjih problema!


Umorni Od Svojih Problema
i Bezuspešnih Pokušaja?

Umorni Od Problema i
Bezuspešnih Pokušaja?

Zarobljeni u stalnom matriksu negativnih misli i loših osećanja? Svašta ste do sad probali, ali rezultata i dalje nema - Vreme prolazi, a problemi se ne rešavaju?

Zarobljeni u stalnom matriksu negativnih misli i loših osećanja? Svašta ste do sad probali, ali pravih rezultata nema - Vreme vam prolazi, a problemi se gomilaju?


Možemo vam pomoći brzo i efikasno - Bez lekova i dugih terapija!

Mi ćemo vam pomoći brzo i efikasno - Bez ikakvih lekova i dugh terapija!


"Ali mi ne radimo sa svima - Radimo isključivo sa ljudima koji znaju šta žele, spremni su da investiraju u sebe i odlučni su da reše svoj problem što pre"


"Rešite Psihološke Probleme"

Problemi za koje ne postoje nikakvi očigledni dokazi poput labaratorijskih nalaza, skenera, magnetne, itd. Izuzetno su neprijatni i uznemirujući zato što...

Problemi za koje ne postoje nikakvi dokazi poput labaratorijskih nalaza, skenera, magnetne, itd. Izuzetno su neprijatni i uznemirujući zato što...

Komplikovana objašnjenja i razni lekovi
NE mogu rešiti vaše psihološke probleme!

Komplikovana objašnjenja i razni lekovi NE mogu rešiti vaše psihološke probleme!

Komplikovana objašnjenja i razni lekovi NE mogu rešiti vaše psihološke probleme!

Podsvest je 'ključni faktor' koji sve to izaziva i čvrsto kontroliše! Hipnozom lako dolazimo do podsvesti i efikasno rešavamo različite psihološke probleme!

Podsvest je 'ključni faktor' koji ih izaziva i čvrsto kontroliše! Hipnozom lako dolazimo do podsvesti i efikasno rešavamo vaše psihološke probleme!


"Harmonizujte Svoje Emocije"

Svašta ste do sada probali da bi sredili svoje emocije i napokon se osećali zadovoljni i sigurni u sebe! Analizirali su vaš život, tumačili vam i objašnjavali, a sve to sa ciljem da bi vas napokon 'osvestili', ali...

Svašta ste do sada probali da bi sredili svoje emocije i napokon se osećali zadovoljni i sigurni u sebe! Analizirali su vaš život, tumačili i objašnjavali, a sve to sa ciljem da bi vas napokon 'osvestili', ali...

Vi ste i dalje u emocionalom haosu!
Kako je to moguće?

Vi ste i dalje u emotivnom haosu!

Kako je to moguće?

Moguće je zato što vama uopšte nisu potrebne beskrajne analize i nekakvo posebno osvešćivanje - Vama je potrebna brza i efikasna 'podsvesna promena' koja rezultira pravom emocionalnom harmonijom!

Moguće je zato što vama uopšte nisu potrebne beskrajne analize i neko posebno osvešćivanje - Vama je potrebna brza i efikasna 'podsvesna promena' koja rezultira pravom emocionalnom harmonijom!

Brza i efikasna rešenja...

Anksioznost - Tužna klackalica…

"Potrošila sam godine obilazeći najbolje lekare, psihijatre i psihologe. Anksioznost, napetost i stalni osećaj nedefinisane teskobe bili su tužna klackalica na kojoj sam provodila svoj život. Šta god da sam pokušala, koje god lekove pila, terapije i psihoanalize prolazila, strah, teskoba i strepnja su se uvek vraćali. Ni sama ne znam koliko sam knjiga na tu temu pročitala, a tek onih koje sam kupila i odustala posle prvih par strana… takvih imam punu kutiju. Na hipnozu sam došla zato što sam bila ljuta na Vas: Šta on to može da uradi, što svi oni vrhunski specijalisti nisu mogli?? Odgovor je jednostavan: Sve! Danas, 6 meseci posle završenih seansi ja se i dalje osećam Dobro :) Proces pražnjenja 'osećanja i emocije' koji ste me naučili, sad radim po automatizmu, bez ikakvog razmišljanja. Što znači da ovaj način rada, ne da nisam osudila, nego svima pričam o njemu. Moja tužna klackalica se napokon zaustavila i ja ponovo živim!"

Vesna J.

Strah od javnog nastupa...

"Sve je počelo još u osnovnoj školi. Smeh mojih drugara, kad bih se zbunio, zacrveneo i počeo da mucam. Taj smeh me je godinama pratio kao neki jezivi eho. Došlo je do toga da i sama pomisao da me ljudi gledaju dok pričam, ja krećem da crvenim, znojim se i borim se za vazduh. Prolazeći kroz seanse i držeći govore ispred ogledala (baš kao što ste rekli: oči su čudo) počeo sam da dišem normalno. Na poslu, koliko do juče sam bio 'oficijelni ćutolog' a, sad osećam stalnu potrebu da pričam i komentarišem. Svaki novi sastanak je šansa da pokažem moje znanje i sve mi to sad deluje potpuno Normalno!"

Stevan R.

Insomnia - Sanjala sam noćas...

"Rat, bekstvo iz rodnog grada, završetak studija, selidba na drugi kontinent, marginalni posao, težak porođaj, ozbiljan posao, rastava, mnogo ozbiljan posao... Između toga je bilo pomalo smjeha, pomalo sete. Karijera koja ide uzlaznom putanjom i obaveze koje mi se dodaju kao da sam super-woman. Cjena uspeha: štitna žljezda i insomnia! Najbolje klinike i terapeuti. Hemiju sam obustavila već posle nekoliko mjeseci. Alternativa je bila moj svjesni izbor. Ali, sam izbor ne rešava mnogo toga. Upoznala sam neke divne ljude i neke vrlo loše gurue. Ne sjećam se ko me je uputio na vas. Već na prvoj seansi osjećanja su proradila: More suza, vulkan bjesa, pa opet mnogo suza i sve tako iznova. Mislila sam da tome nema kraja, ali... Sa svakom novom seansom osjećam se sve bolje! Hvatam sebe kako se smješkam bez ikakvog razloga... Na sastancima maštarim o... I uveče se opet igram sa mojim devojčicama! Naravno i ono meni najljepše: Ponovo spavam normalno!"

Sanja M.

Kako Funkcioniše Terapijska Hipnoza?

Staro kazivanje "Istina oslobađa" maksimalno se demonstrira hipnozom!


Sva naša životna iskustva generišu osećanja. Osećanja kreiraju naša uverenja o sebi i definišu sve naše naizgled ‘spontane’ reakcije, razmišljanja i ponašanja.


Upravo zbog toga u sadašnjem trenutku svoga života, svako od nas predstavlja očigledni zbir svojih prošlih iskustava:

"Način na koji ‘podsvesno-emotivno’ doživljavamo sebe i svoju prošlost, direktno kreira sva naša današnja razmišljanja i raspoloženja, pa samim tim i sva naša naizgled spontana reagovanja i ponašanja!"

Sad znajući ovo, da bi brzo i efikasno korigovali neophodne 'podsvesne-emotivne' programe koji vam prave haos od života u hipnoterapiji koristimo dve specifične tehnike hipnoze:

Konverzacijska Hipnoza

Šampion brzih promena!


Apsolutno unikatna tehnika koja svaki razgovor pretvara u efikasnu terapiju sa odmah primetnim rezultatima! I sve se to dešava potpuno spontano, bez ikakvih 'hipnotičkih' sugestija tipa:


Zatvori oči i opusti se... Ili forsiranih vizuelizacija tipa: Zamisli kako se spuštaš predivnim stepenicama... Ili bilo čega drugog što odstupa od svakodnevne, normalne konverzacije!


Rezultat ovog pristupa su korenite promene koje se dešavaju takvom brzinom, da je svest prosto fascinirana dubinom i celovitošću sopstvene transformacije.

Regresivna Hipnoza

Vremeplov efikasnih promena!


Superiorna tehnika koja vam omogućava direktnu komunikaciju 'svest-podsvest' putem svojih osećanja. Zato što su osećanja prirodni 'most' između svesti i podsvesti.

Fokusirajući se na svoja osećanja, spontano uspostavljate vezu sa “podsvesnim doživljajem sebe” i svojom 'trajnom memorijom' što vam omogućava da bez ikakvog posebnog napora 'osetite i ispraznite' loša osećanja akumulirana u prošlosti. 


Rezultat ovog koraka je neverovatni osećaj olakšanja, kako u telu tako i u glavi, koji ide do tog nivoa da vam se više uopšte ne priča. Samo bi da ćutite i uživate! 


Napomena: Obe ove tehnike sastavni su deo svake seanse i zato rezultate osećate odmah i svakog narednog dana!

Hipnoterapija se razlikuje se od svega što ste do sada probali. Zato što ovde ne trošimo vaše vreme i živce na beskonačne analize prošlosti i komplikovane teorije! Ovo je brz i efikasan proces korekcije 'loših' podsvesnih programa, koji vas vodi do rešenja problema i celovite stabilizacije!

Rezultati Hipnoterapije: Tri promene osećate ODMAH:
1. Promena RASPOLOŽENJA!
2. Promena RAZMIŠLJANJA!
3. Promena PONAŠANJA!

Problemi se rešavaju Hipnozom...

Strah se prosto istopio...

"Još uvek mi nije jasno kako ranije nisam otišao na hipnozu. Mada, iskren da budem ispočetka mi nije bilo svejedno. Svašta mi je padalo na pamet, pa svi smo gledali 'one' filmove, ali... Već posle prve seanse primetio sam da moja nelagodnost i trema u prisustvu 'nepoznatih' jedva da postoji. To mi je dalo krila za dalje. Sada više ne mogu ni da zamislim te strahove."

Stefan L. – Student

Apetit i čudan osećaj ispočetka...

"Svašta sam do sad probala da bih smršala. Ovo je prvi put da hranu ne posmatram kao neprijatelja! Sve se dešava baš kao što ste objasnili. Prazneći osećanja i emocije - Apetit se automatski smanjuje. Ispočetka je to bio baš čudan osećaj: gledam u hranu i ništa ne osećam?! Krajnji rezultat, bez obzira na nivo stresa  ja više ne trčim u frižider. Mogu vam reći da je osećaj sjajan :) Hvala!'"

Anica G. – Beograd

Nervoza i bes izazivaju ekcem...

"Koje sve terapije nisam prošla i nije da mi  doktori nisu spominjali da su česta osećanja nervoze i besa mogući uzroci mojih ekcema, ali nikada mi nisu pokazali šta da radim sa njima. Iz čistog očaja sam došla na hipnozu i... Sada tačno znam šta moram da uradim, svaki put kada osetim ta osećanja u sebi. Rezulat je uvek isti: Ekcem Se Ne Pojavljuje!"

Branka P. – Novi Sad

Zaglavljena u stalnom nezadovoljstvu...

"Prošlo je nekoliko meseci od kako smo završili sa seansama, a promene koje sam do sada doživela i dalje mi deluju kao čudo. Ne znam da li pamtite moje reči kojima sam pokušala da dočaram moju "zaglavljenost u nezadovoljstvu" zbog koje sam došla kod vas.
Sve što se do tad dešavalo u mom životu delovalo mi je loše i nekako nedovoljno dobro. I pored sve te moje negativnosti, duboko u sebi nadala sam se promeni. Pokušavala sam ja sebe da promenim i pre vas, nije da nisam. Išla sam i kod homeopate, menjala psihologe, išla čak i kod onih "stručnjaka" zbog kojih ste se baš smejali ;) Uostalom sve je to sad nebitno.
Moj posao, moja veza, moji roditelji... sve mi je to bilo loše. Došla sam kod vas jer sam želela "Sreću, Zadovoljstvo, Uspeh", a stalno sam nalazila neke mane i zamerke u svemu što mi se dešava, u svemu što radim i svima koji su me okruživali. Vaše pitanje da objasnim "šta je to sreća za mene" ostavilo me je bez reči. Moji nemušti pokušaji da vam to objasnim i vaša primedba: "To su samo fraze, opiši mi tvoja osećanja", učinili su da shvatim da ja ne znam šta je sreća za mene i tada sam stvarno pukla. Onaj izliv suza i osećaj da sam totalni promašaj pamtiću dok sam živa. Ali, sada sa osmehom!!
Radeći sa vama otvorio se neki potpuno novi svet za mene u meni. Čisteći osećanja iz mnogih prošlih situacija imala sam osećaj kao da se budim iz nekog ružnog sna. Posle svake seanse sam otkrivala nove promene u mojim reakcijama i stavovima prema onome što me okružuje. Prosto neverovatno šta sam sve radila samoj sebi do tad. Shvatila sam da niko sem mene ne može da promeni moja osećanja i da sam samo ja odgovorna za njih. Sad u svemu što mi se dešava primećujem da imam slobodu izbora. Osećam duboki mir u sebi i nastavljam da gradim svoj život. Još jednom veliko Hvala!"

Zorica S.

Velika gojaznost i anksioznost...

"Znam da ovo zvuči kao stereotip, ali sve mi je u životu krenulo nabolje otkad sam upoznao Zorana i krenuo sa seansama hipnoze. Već posle prve sam osetio kako mi se cela percepcija života okreće na glavačke. Posvetio sam se bitnim stvarima u životu kao što su: porodica, obrazovanje, prijateljstvo. Više ne osećam uznemirenost i odbojnost ka promeni u svom životu, bilo da je to sitna ili krupna promena. Promena je, po Zoranovim rečima, nesto čega se ljudi najviše plaše u životu. Danas, kada treba da se nekome obratim, u vezi neke važne stvari, radim to sa takvom lakoćom da se često zapitam: Kako je to moguće? Gde je nestala ona nervoza i anksioznost? Sve u svemu, osetio sam još mnogo takvih promena i naravno, pri tome se i dalje osećam SJAJNO!
Verovatno se sad pitate: "Kakve veze ima anksioznost sa velikom gojaznošću"? Ima itekako! Kod Zorana sam došao na preporuku strica iako nisam verovao da mi može pomoći. Bio sam skeptičan prema upoznavanju novih ljudi, a posebno 'hipnotizera' i nikako mi nije bilo jasno kako mi on to može pomoći oko moje gojaznosti. Da bi razumeli o čemu pričam:
Kada sam pre 8 meseci došao kod Zorana imao sam 163 kg! Trenutno imam 107, a trend odbacivanja kilograma se nastavlja. Sada, kada me poznanici pitaju kako sam uspeo, Ja im samo kažem: NIKADA LAKŠE, NIKADA BRŽE, I NIKADA ZDRAVIJE NISAM ODBACIO SVE TE KILOGRAME! Osećam se sjajno i zadovoljno na svakom planu jer sada znam "DA SAM LIČNO JA U KONTROLI SVOG ZIVOTA"!

Mladen K. 

Socijalna anksioznost i samopouzdanje...

Kad me ljudi upoznaju, dožive me kao stabilnog i vrlo uspešnog. To je bio imidž koji sam pažljivo (samo ja znam kako teško) gradio i održavao godinama. Čak ni moji najbliži prijatelji nisu naslućivali kakve svakodnevne borbe vodim sa samim sobom i moju totalnu prestravljenost pred svaki odlazak u sud. Stalno sam osećao teskobu, sumnju i nesigurnost, razmišljao o najgorem ishodu, bio negativan i uopšte radio sve moguće samo-sabotaže. Moj život je bio hronično i vrlo temeljno mučenje. Znao sam da moram promeniti nešto duboko, duboko u sebi. Pošto sam od malih nogu gajio ljubav prema knjizi (one su mi ujedno bile i bekstvo iz realnosti) pročitao sam gomilu raznoraznih "Self-Help" knjiga i "Be Positive" priručnika.
I ne samo pročitao, odmah bih te savete pretočio u formu auto sugestije, koju sam ponavljao kao mantru. Poboljšanja (kad ih je bilo) u mojoj anksioznosti i nivou samopouzdanja obično su bila vrlo kratkotrajna. Naravno, isprobao sam i sve oblike psihoterapije, ali pravih rezultata nije bilo. A onda se desilo nešto fenomenalno...
Kolega koji je bio kod vas (ostavio je pušenje posle 20-ak god.) toliko se hvalio hipnozom, da je naravno i Vaše ime mnogo puta izgovorio. Google pretraga, adresa sajta, poziv, zakazivanje, seanse. I evo me danas, posle par seansi hipnoze i deset meseci kasnije....
Sve se promenilo, anksioznost je nestala, a ja udišem život punim plućima. Čini se da svaki dan otkrivam po neki novi razlog da komuniciram sa što većim brojem ljudi. Prosto jedva čekam priliku da uzmem reč i uživam u osećanju mog totalnog samopozdanja u poznavanju pravne nauke. Desilo se ono o čemu sam maštao: Duboko u sebi osećam da sam postao upravo 'onaj čovek' kakvim sam se predstavljo tolike godine!

M. N.